Kultura

Premijere pozorišnih predstava Dramskog studija „Radionica“ 17. i 19. juna

TV Novi Bečej • Danilo Gurjanov • 15. jun 2022. • 13:17 •

Premijere pozorišnih predstava Dramskog studija „Radionica“ 17. i 19. juna Konferencija za medije u Domu kulture u Novom Bečeju

Dramski studio za decu i mlade „Radionica“ u saradnji Doma kulture opštine Novi Bečej i Udruženja građana „Radionica snova“ uspešno privodi kraju drugu godinu rada, a ako i prethodne godine, za novobečejsku publiku spremne su premijere dveju pozorišnih predstava. U pitanju su predstave „Ukradeni princ“ u adaptaciji i režiji Monike Jovanov čija je premijera zakazana za petak, 17. juna od 20 časova i „Školotres“ u adaptaciji i režiji Edit Zerebelji Tenji koja će u pozorišnoj sali Doma kulture u Novom Bečeju biti odigrana u nedelju, 19. juna, takođe, od 20 časova. Cena ulaznice po predstavi je simboličnih 200 dinara.

Među pohađačima Dramskog studija „Radionica“ su Dunja Slavulj, u okviru mlađe grupe i Ognjen Gagić u okviru starije grupe polaznika. Sa nama su podelili svoje utiske, dok je građane opštine Novi Bečej na premijeru obe predstave pozvala i v.d. direktora Doma kulture opštine Novi Bečej, Marina Cvejin.

Pogledajte video prilog!

Preporučujemo još …


Novobečejske vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

NOVI BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Nedeljni pregled vesti

TV Novi Bečej

Nedeljni pregled vesti

Novobečejska događanja

TV Novi Bečej

Novobečejska događanja

Iz mog ugla

TV Novi Bečej

Iz mog ugla

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija

Sport - Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport - Novi Bečej
Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad