instagram
 
instagram

Kultura

Jelena Bačić Alimpić predstavila svoj novi roman „Kletva“

TV Novi Bečej • Danilo Gurjanov • 14. jul 2022. • 12:13 •

Jelena Bačić Alimpić predstavila svoj novi roman „Kletva“ Jelena Bačić Alimpić u dvorištu Narodne biblioteke u Novom Bečeju

Jedna od najpopularnijih i najčitanijih srpskih spisateljica, Jelena Bačić Alimpić, u okviru „Leta u avliji“ Narodne biblioteke Novi Bečej novobečejskoj publici predstavila je svoj dvanaesti roman pod nazivom „Kletva“. Najnovija knjiga Jelene Bačić Alimpić svetlost dana ugledala je krajem aprila ove godine i svojevrsni je omaž ljudskoj snazi i podsećanje na to da se upornošću i istrajnošću mogu prevazići i najveće strahote i stradanja, a u svom fokusu ima potresnu priču o tri žene.

Jelena Bačić Alimpić s ponosom ističe da je po treći put u Novom Bečeju gde ima zavidan broj onih koji podržavaju njeno pisanje. Šta o svom novom romanu kaže, u kojoj meri joj znači što su knjige koje piše bestseleri i da li joj činjenica da ima mnogobrojnu čitalačku publiku pomaže ili odmaže pri pisanju novih romana, saznajte u video prilogu!

Jelena Bačić Alimpić rođena je 26. marta 1969. godine u Novom Sadu u kom je na Filozosfskom fakultetu završila studije jugoslovenske književnosti i srpskohrvatskog jezika. Radila je kao novinar, voditelj i autor dokumentarnih televizijskih emisija. Autorka je romana „Ringišpil“, „Pismo gospođe Vilme“, „Poslednje proleće u Parizu“, trilogije „Kazna za greh“, „Kofer iz Berlina“, „Nigde nema te“, „Njegove bele rukavice“, „Neki drugi život“, „Nisam kriva“ i „Kletva“.

Preporučujemo još …


Novobečejske vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

NOVI BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Nedeljni pregled vesti

TV Novi Bečej

Nedeljni pregled vesti

Novobečejska događanja

TV Novi Bečej

Novobečejska događanja

Iz mog ugla

TV Novi Bečej

Iz mog ugla

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija

Sport - Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport - Novi Bečej
Budi human - Helena