instagram
 
instagram

Poljoprivreda

U Novom Bečeju otvoren Prodajno-servisni centar firme Agrotech

TV Novi Bečej • Danilo Gurjanov • 1. oktobar 2021. • 15:57 •

U Novom Bečeju otvoren Prodajno-servisni centar firme Agrotech Pastor, Paralupi, Maksimović i Bata presecanjem vrpce otvorili novi Prodajno-servisni centar Agrotech-a

Kompanija Agrotech danas je svečano otvorila svoj najsavremeniji Prodajno-servisni centar u Novom Bečeju koji će poljoprivrednim proizvođačima na jednom mestu pružiti najmodernije tehnologije u oblasti današnje poljoprivredne proizvodnje u vidu poljopredne mehanizacije, priključnih mašina i opreme. Centar je izgrađen zajedničkim naporima firme Agrotech i CNH Industrial, potvrdio je direktor prodaje u firmi Agrotech, Dejan Zorić.

Prilikom svečanog otvaranja Prodajno-servisnog centra u Novom Bečeju, prisutnima su se obratili i predsednik opštine Novi Bečej, Saša Maksimović, predsednik Skupštine AP Vojvodine, Ištvan Pastor, državni sekretar u Ministarstvu poljoprivrede, Atila Juhas i predstavnik fabrike CNH Industrial, Mateo Paralupi, dok im se u presecanju vrpce pridružio i vlasnik Agrotech-a, Imre Bata. Svi oni istakli su veliki značaj ove investicije, kako za lokal, tako i za celu Vojvodinu, ali i šire.

Pogledajte video prilog!

Novi prodajno-servisni centar firme Agrotech nalazi se na mestu nekadašnjeg FOP-a, na adresi Kumanački drum 11 u Novom Bečeju.

Preporučujemo još …


Novobečejske vesti
Vesti dana - video

Novobečejske vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

NOVI BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Nedeljni pregled vesti

TV Novi Bečej

Nedeljni pregled vesti

Novobečejska događanja

TV Novi Bečej

Novobečejska događanja

Iz mog ugla

TV Novi Bečej

Iz mog ugla

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija

Sport - Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport - Novi Bečej
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad