instagram
 
instagram

Poljoprivreda

Subvencije za zaštitne ramove za traktore

TV Novi Bečej • Danilo Gurjanov • 10. novembar 2022. • 10:15 •

Subvencije za zaštitne ramove za traktore

Vlada Republike Srbije nedavno je donela Uredbu o uslovima i načinu sprovođenja subvencionisane dodele zaštitinih ramova za upotrebljavane traktore koji se u saobraćaju koriste bez zaštitne kabine ili rama, vlasnicima ili korisnicima traktora registrovanih u Republici Srbiji, u cilju unapređenja bezbednosti saobraćaja na putevima.

Pod zaštitnim ramom u smislu ove uredbe smatra se deo traktora koji služi da zaštiti vozača od povrede u slučaju da se traktor prevrne.

Pravo na subvencionisanu dodelu zaštitnog rama imaju pravna lica, preduzetnici i fizička lica koji su vlasnici ili korisnici traktora registrovanih u Republici Srbiji. Subvencionisana dodela zaštitnog rama sprovodiće se tri kalendarske godine od dana početka primene ove uredbe.

Odobrena sredstva subvencija uplaćivaće se izabranim proizvođačima zaštitnog rama i ovlašćenim pravnim licima za ispitivanje vozila.

Zahtev za subvencionisanu dodelu zaštitnog rama u skladu sa ovom uredbom podnosi se Agenciji za bezbednost saobraćaja u zatvorenoj koverti, na adresu: Agencija za bezbednost saobraćaja, Bulevar Mihaila Pupina 2, 11070 Novi Beograd, sa naznakom:,,Zahtev za subvencionisanu dodelu novog zaštitnog rama”.

Javni poziv za podnošenje zahteva objavljuje se na zvaničnoj internet prezentaciji Agencije za bezbednost saobraćaja – www.abs.gov.rs .

Redosled ostvarivanja prava na dodeljivanje subvencije utvrđuje se prema vremenu prijema potpunog zahteva.

Zahtevi za subvencionisanu dodelu zaštitnog rama podnose se Agenciji za bezbednost saobraćaja zaključno sa 30. novembrom 2022. godine za tekuću godinu.

Preporučujemo još …


Novobečejske vesti
Vesti dana - video

Novobečejske vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

NOVI BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Nedeljni pregled vesti

TV Novi Bečej

Nedeljni pregled vesti

Novobečejska događanja

TV Novi Bečej

Novobečejska događanja

Iz mog ugla

TV Novi Bečej

Iz mog ugla

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija

Sport - Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport - Novi Bečej
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad