instagram
 
instagram

Poljoprivreda

Bespovratna sredstva za unapređenje proizvodnje pčelinjih proizvoda

TV Novi Bečej • Sanja Milenković • 16. maj 2024. • 10:03 •

Bespovratna sredstva za unapređenje proizvodnje pčelinjih proizvoda Izvor: Pixabay

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao je konkurs za sufinansiranje investicija u ekonomske aktivnosti u cilju podizanja konkurentnosti u smislu dodavanja vrednosti kroz preradu pčelinjih proizvoda na gazdinstvima u AP Vojvodini u 2024. godini.

Konkurs se raspisuje u cilju: stabilnosti dohotka poljoprivrednih gazdinstava; poboljšanja produktivnosti i kvaliteta proizvoda, smanjenja troškova proizvodnje; unapređenja tehničko-tehnološke opremljenosti; održivog upravljanja resursima i zaštite životne sredine; proširenje asortimana novim proizvodima, brendiranje proizvoda i povećanje životnog standarda na selu, rasta konkurentnosti uz prilagođavanje zahtevima domaćeg i inostranog tržišta i usklađivanja sa pravilima Unije, njenim standardima, politikama i praksama.

Za realizaciju mere predviđeno je ukupno 4.650.000,00 dinara. Maksimalan iznos bespovratnih sredstava po jednoj prijavi ne može biti veći od 350.000,00 dinara, dok minimalan iznos po jednoj prijavi iznosi 50.000,00 dinara.

Konkurs je otvoren do petka, 24. maja tekuće godine, a više informacija i potrebne obrasce možete pronaći na sajtu Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo.

Preporučujemo još …


Novobečejske vesti
Vesti dana - video

Novobečejske vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

NOVI BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Nedeljni pregled vesti

TV Novi Bečej

Nedeljni pregled vesti

Novobečejska događanja

TV Novi Bečej

Novobečejska događanja

Iz mog ugla

TV Novi Bečej

Iz mog ugla

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija

Sport - Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport - Novi Bečej
Budi human - Helena