instagram
 
instagram

Sport

Rukometni kamp „Handball friends“ u Novom Bečeju do 26. jula

TV Novi Bečej • Danilo Gurjanov • 21. jul 2021. • 14:56 •

Rukometni kamp „Handball friends“ u Novom Bečeju do 26. jula Grupna fotografija na početku prvog rukometnog kampa "Handball friends" u Novom Bečeju

Prvi letnji rukometni kamp „Handball friends“ u Novom Bečeju juče je i zvanično otvoren na sportskom terenu na novobečejskom Tiskom keju. Sedamdesetoro dece iz okruženja tokom nedelju dana kampa trenira sa rukometnim stručnjacima, a osim novih znanja i promocije rukometnog sporta, ovo je prilika i za druženje i međusobno upoznavanje mladih sportista. Rukometni kamp „Handball friends“ organizuje novobečejski RK „Jedinstvo“, dok su svoj doprinos i podršku dale, kako državne institucije, tako i privatni sektor. Upravo zahvaljujući podršci, ali i odzivu mališana, organizatori kampa se nadaju da će on prerasti u tradiciju, smatra predsednik UO kluba, Matija Kovač.

Svečanom otvaranju rukometnog kampa „Handball friends“, pored funkcionera lokalnih samouprava, prisustvovali su i Tatjana Ječmenica Jevtić, zamenica pokrajinskog sekretara za sport i omladinu, kao i Rajko Prodanović, bivši reprezentativac Srbije i generalni sekretar Rukometnog saveza Vojvodine.

Održavanje rukometnog kampa u Novom Bečeju podržale su i lokalne samouprave u Novom Bečeju, Kikindi, Novoj Crnji i Žitištu, a u kampu učestvuju i deca iz Brčkog, kao i treneri hrvatskog RK „Nexe“ iz Našica.

Na koji način je koncipiran sam rukometni kamp, objasnio nam je jedan od trenera, Zoltan Ivanica.

Pogledajte video prilog!

Preporučujemo još …


Novobečejske vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

NOVI BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Nedeljni pregled vesti

TV Novi Bečej

Nedeljni pregled vesti

Novobečejska događanja

TV Novi Bečej

Novobečejska događanja

Iz mog ugla

TV Novi Bečej

Iz mog ugla

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija

Sport - Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport - Novi Bečej
Budi human - Helena