Sport

Dodeljeni pehari i na 3. “Fair-play” turniru u malom fudbalu

TV Novi Bečej • Sanja Milenković • 13. septembar 2021. • 13:38 •

Dodeljeni pehari i na 3. “Fair-play” turniru u malom fudbalu

U organizaciji Centra za sociokulturološke izuzetnosti „PAAD“, a uz podršku Opštine i Mesne zajednice Novi Bečej, kao i Udruženja građana Centar za održivost zajednice, na sportskom terenu kod Šuranji parka, po 3. put održan je “Fair-play” turnir u malom fudbalu: Ja sam prezadovoljan i organizacijom, ali i fer plejom koji je danas ovde pokazan. Bila je dobra energija, vratila su se deca da igraju fudbal i to je ono što je najvažnije. Mislim das mo se lepo proveli i voleo bih da se i sledeće godine isto tako okupimo, u još većem broju. Od 7 prijavljenih ekipa došlo je samo 4, pa smo promenili sistem igre, igrao je svako sa svakim. Bodovali smo pobede, nerešene utakmice i poraze, a nakon toga se igralo finale i za 3. mesto, obasnio je organizator, Branko Dujin.

Najuspešnija bila je ekipa “PAAD”, koja je nadigrala drugoplasirani tim “Tri prijatelja”, dok je 3. mesto zauzela ekipa “Danetovi sinovi”: “Četvrto mesto, kao ekipa koja je najviše pokazala fer plej, uzela je ekipa Novo Selo. Dodelili smo i nagradu za najboljeg golmana Dejanu Usiću i za igrača turnira Borislavu Radosavljeviću.”

“Imamo iskustva oko 5-6- godina, posećujemo turnire u okolini Novog Bečeja, pa se trudimo da se i ovaj turnir održi svake godine, a voleli bismo da u buduće bude i kotizacije, pa i novčanih nagrada i da privučemo što više timova iz drugih mesta”, rekao je Nenad Vidović iz pobedničke ekipe. “Učestvovali smo i ranijih godina, osvajali i prva i druga mesta, evo na poslednje održanom u Novom Miloševu bili smo 3. i zadovoljni smo. Preporučio bih svakako i drugima da se okušaju i na turniru u Novom Bečeju, s tim da mi ovde već imamo zimski turnir, što većina ekipa koja igra mali fudbal zna, a voleli bismo da i ovaj letnji postane jednako poznat i da privučemo što više timova.”

Organizatori su se još jednom zahvalili svima onima koji su podržali ovaj događaj ocenjujući da uz istrajnost i ljubav prema fudbalu, ali i zajednici, ovaj još uvek mali turnir ima potencijal da preraste svoje okvire.

Preporučujemo još …


Remi na startu prvenstva

Sport

TV Novi Bečej

Novobečejske vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

NOVI BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Nedeljni pregled vesti

TV Novi Bečej

Nedeljni pregled vesti

Novobečejska događanja

TV Novi Bečej

Novobečejska događanja

Iz mog ugla

TV Novi Bečej

Iz mog ugla

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija

Sport - Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport - Novi Bečej
Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad