instagram
 
instagram

Sport

Bavljenje sportom i podrška mladih put ka zdravijem odrastanju

TV Novi Bečej • Danilo Gurjanov • 10. mart 2022. • 15:26 •

Bavljenje sportom i podrška mladih put ka zdravijem odrastanju Davor Štefanek u poseti OŠ "Miloje Čiplić"

Olimpijski šampion u rvanju Davor Štefanek, predsednik Sportskog saveza Srbije i Goran Milenković, sekretar Saveza, posetili su juče opštinu Novi Bečej. Oni su najpre u kabinetu predsednika novobečejske opštine sa predstavnicima lokalne samouprave održali radni sastanak, nakon čega su obišli i OŠ „Miloje Čiplić“ u Novom Bečeju gde su zvanično uručili nove lopte za svih pet osnovnih škola u opštini. Bio je ovo najbolji način i da se spoznaju potrebe na lokalu kada je sport u pitanju, ali i da se razgovara o daljoj saradnji između Sportskog saveza Srbije i opštine Novi Bečej, istakao je Štefanek.

Predsednik opštine Novi Bečej, Saša Maksimović, izrazio je, pre svega, zadovoljstvo što je lokalna samouprava u Novom Bečeju imala priliku da ugosti olimpijskog šampiona, Davora Štefaneka.

Svaka od pet osnovnih škola u opštini Novi Bečej zahvaljujući poseti Davora Štefaneka bogatija je za set lopti za košarku, odbojku, fudbal i rukomet. Direktorka novobečejske škole „Miloje Čiplić“, Biljana Banjac, smatra da je svaki takav ili sličan dar namenjen mladima uvek dobrodošao.

Jedan od osnovnih zadataka Sportskog saveza Srbije jeste da mladima obezbedi što bolje uslove za bavljenje sportom i da ih na taj način odvoji od računara i odvuče sa ulice na sportske terene i dvorane ka boljem i zdravijem životu, istakao je prilikom posete Novom Bečeju Štefanek.

Više saznajte u video prilogu!

Preporučujemo još …


Novobečejske vesti
Vesti dana - video

Novobečejske vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

NOVI BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Nedeljni pregled vesti

TV Novi Bečej

Nedeljni pregled vesti

Novobečejska događanja

TV Novi Bečej

Novobečejska događanja

Iz mog ugla

TV Novi Bečej

Iz mog ugla

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija

Sport - Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport - Novi Bečej
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad