Sport

Ekipa „I came to play“ najbolja u basketu „3x3“

TV Novi Bečej • Danilo Gurjanov • 1. avgust 2022. • 15:31 •

Ekipa „I came to play“ najbolja u basketu „3x3“ Pobednička ekipa "I came to play"

Basket turnir 3x3 ovog leta po šesti put uspešno je organizovan u Novom Miloševu, a kao i prethodnih godina, privukao je zavidan broj ekipa - tri iz Novog Miloševa i devet sa strane: iz Kikinde, Novog Sada, Sombora, Bečeja, Ruskog sela i Novog Bečeja. Turnir je i ove godine organizovao Košarkaški klub „Vojvodina“ uz podršku MZ Novo Miloševo i lokalne samouprave, a trajao je tri dana.

U borbi za treće mesto, ekipa „Bukovca“ koju su činili igrači iz Novog Sada i Sombora bila je bolja od ekipe „3 na 3“ iz Kikinde. U finalu turnira sastale su se ekipe „I came to play“ koju su činili igrači iz Novog Sada i Kikinde i „Intermeco kafe“ iz Kikinde, a u napetoj završnici rezultatom 16:14 slavila je ekipa „I came to play“.

I ove godine u sklopu basket turnira organizovano je uvek atraktivno takmičenje u bacanju trojki, a najuspešniji bio je Dejan Rauški iz Novog Miloševa, jedan od organizatora turnira.

Zadovoljan organizacijom još jednog basket turnira u Novom Miloševu jeste i Đorđe Mirkov, predsednik domaćeg kluba „Vojvodina“. On se ovom prilikom posebno zahvalio vernoj publici koja iz godine u godinu svakog dana turnira ispuni tribine. Prema njegovim rečima, bez podrške publike, nema ni uspešnog turnira.

Pogledajte video prilog!

Preporučujemo još …


Novobečejske vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

NOVI BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Nedeljni pregled vesti

TV Novi Bečej

Nedeljni pregled vesti

Novobečejska događanja

TV Novi Bečej

Novobečejska događanja

Iz mog ugla

TV Novi Bečej

Iz mog ugla

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija

Sport - Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport - Novi Bečej
Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad