instagram
 
instagram

Sport

NOVOBEČEJSKI: Basket turnir u Novom Miloševu

TV Novi Bečej • Danilo Gurjanov • 1. avgust 2022. • 15:31 •

NOVOBEČEJSKI: Basket turnir u Novom Miloševu Pobednička ekipa "I came to play"

Košarkaški klub „Vojvodina“ iz Novog Miloševa, uz podršku Mesne zajednice Novo Miloševo i lokalne samouprave, pošestiput uspešno je organizovao basket turnir „3 na3“. Kao i prethodnih godina turnir je privukao pažnju i na njemu je učestvovalo 12 ekipa iz Novog Miloševa, Kikinde, NovogSada, Sombora, Bečeja, Ruskog Sela i Novog Bečeja.

U borbi za treće mesto, ekipa „Bukovca“ koju su činili igrači iz Novog Sada i Sombora bila je bolja od ekipe „3 na 3“ iz Kikinde i tako osvojila nagradu od 15 hiljada dinara. U finalu sastale su se ekipe „I came to play“ koju su činili igrači iz Novog Sada i Kikinde i „Intermeco kafe“ iz Kikinde. U veoma napetoj završnici rezultatom 16:14 slavila je ekipa „I came to play“, koja je osvojila nagradu od 60 hiljada, dok je drugoplasirana ekipa osvojila 25 hiljada dinara.

Utisci su odlični, u Novom Miloševu je uvek dobra organizacija, timovi su bili kvalitetni i pobednika su zaista odredile sitnice koje su bile ključne. Prošle godine sam igrao, ali i drugom sastavu, u ekipi „Zicer“ i isto smo osvojili prvo mesto, tako da je za mene ovo odbranjena titula. Inače, basket turniri u regionu su manje više svi isti, jedino se razlikuju podloge na kojima se organizuju. Možda se malo razlikuju i pravila, ali to je zaista minimalno, istakao je nakon dodele nagrada član pobedničke ekipe Igor Todor.

I ove godine organizovano je uvek atraktivno takmičenje u bacanju trojki, a najuspešniji bio je Dejan Rauški iz Novog Miloševa, jedan od organizatora turnira: Zaista nisam očekivao, vetar je malo duvao i bilo je dosta takmičara, ali eto, sreća je poslužila i mirna ruka. Naravno, moram priznati da sam imao i prednost domaćeg terena. Što se tiče same organizacije, zaista smo se potrudili i mislim da su ovih nekoliko dana nešto lepo za sve nas, tako da ćemo se truditi da budemo još bolji.

Zadovoljan organizacijom je i Đorđe Mirkov, predsednik KK „Vojvodina“, koji ističe: Bez podrške publike, nema ni uspešnog turnira, čini mi se da smo i ove godine uspeli da organizujemo turnir na zavidnom nivou i da adekvatnom reklamom privučemo kvalitetne ekipe. Zahvalio bih se svima koji su učestvovali u organizaciji, ali i našim sponzorima, kao i opštini Novi Bečej i MZ Novo Miloševo na podršci.

 

Ovaj projekat je sufinansiran iz budžeta Opštine Novi Bečej. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Preporučujemo još …


Novobečejske vesti
Vesti dana - video

Novobečejske vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

NOVI BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Nedeljni pregled vesti

TV Novi Bečej

Nedeljni pregled vesti

Novobečejska događanja

TV Novi Bečej

Novobečejska događanja

Iz mog ugla

TV Novi Bečej

Iz mog ugla

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija

Sport - Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport - Novi Bečej
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad