instagram
 
instagram

Sport

Kumančani osvojili osam medalja i tri pehara na „Srebrenica Open“-u

TV Novi Bečej • Danilo Gurjanov • 7. septembar 2022. • 14:37 •

Kumančani osvojili osam medalja i tri pehara na „Srebrenica Open“-u Strahinja Miladinov, Mia Miladinov, Miroslav Tubić, Nikola Medić, Milijana Medić, Uroš Mučalov

Šest takmičara Sportskog udruženja „2. oktobar“ iz Kumana nedavno se vratilo sa Međunarodnog kungfu vušu turnira „Srebrenica Open“ koji je ove godine po 5. put održan u Srebrenici u Bosni i Hercegovini ostvariviši skoro perfektan učinak osvojivši šest zlatnih i dve srebrne medalje i čak tri pehara. Dva zlata osvojio je Aleksandar Ibišević, zlato i pehar za najboljeg takmičara turnira izborio je uvek odlični Miroslav Tubić, zlato i srebro, kao i pehar za najboljeg takmičara u juniorskoj kategoriji osvojila je Milijana Medić, zlatnu medelju i pehar za najbolju pionirku zaslužila je Mia Miladinov, još jedno zlato iz Srebrenice je doneo Strahinja Miladinov, dok je Uroš Mučalov bio srebrni.

Mladi trener „2. oktobra“, Nikola Medić, prezadovoljan je učinkom svojih takmičara.

Kakve utiske donose iz Srebrenice, ali i koja su očekivanja od narednih takmičenja, rekli su nam i sami takmičari „2. oktobra“, osvajači pomenutih medalja i pehara.

Pogledajte video prilog!

Pred domaćom publikom u Novom Bečeju takmičari Sportskog udruženja „2. oktobar“ predstaviće se 24. septembra u okviru tradicionalnog kungfu vušu prvenstva koje organizuje Klub borilačkih sportova „Jedinstvo“ iz Novog Bečeja.

Preporučujemo još …


Novobečejske vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

NOVI BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Nedeljni pregled vesti

TV Novi Bečej

Nedeljni pregled vesti

Novobečejska događanja

TV Novi Bečej

Novobečejska događanja

Iz mog ugla

TV Novi Bečej

Iz mog ugla

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija

Sport - Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport - Novi Bečej
Budi human - Helena