instagram
 
instagram

Sport

Vladimir Brežančić i Enita Behramaj najbolji sportisti u 2022.

TV Novi Bečej • Danilo Gurjanov • 28. decembar 2022. • 13:00 •

Vladimir Brežančić i Enita Behramaj najbolji sportisti u 2022.

U Sportsko-rekreativnom centru „Jedinstvo“ u Novom Bečeju Sportski savez novobečejske opštine i ove godine je uz podršku lokalne samouprave i Turističke organizacije upriličio tradicionalni izbor za najuspešnije sportiste opštine u protekloj godini. U sklopu svečanosti najpre su dodeljena priznanja najuspešnijim perspektivnim sportistima čije vreme tek dolaze, nakon čega je usledila dodela pehara po kategorijama.

Za najuspešniju pionirku proglašena je Nevena Molnar iz Bočara, članica Karate kluba „Mladost“ iz Novog Miloševa. Najuspešniji pionir u 2022. godini je Pavle Marjanski, košarkaš „Jedinstva“ iz Novog Bečeja. U kategoriji kadeta izdvojio se Stefan Kimpanov, član novobečejskog Kluba borilačkih sportova „Jedinstvo“. Titulu najbolje mlađe juniorke zavrednela je Anja Vučković, članica Tekvondo kluba „Jedinstvo“, dok je za najupešniju juniorku bez premca proglašena Milijana Medić, takmičarka Sportskog udruženja „2. okotobar“ iz Kumana.

Za najbolju stariju juniorku izabrana je Nevena Filipov, članica Karate kluba „Mladost“ iz Novog Miloševa, dok je u kategoriji mlađih seniorki pehar zavrednela Emilija Tadić, takmičarka Kluba borilačkih sportova „Jedinstvo“.

Za najbolju sportiskinju opštine Novi Bečej u 2022. godini izabrana je aktuelna prvakinja Vojvodine i Srbije i srebrna na Evropskom prvenstvu, Enita Behramaj, takmičarka Kluba borilačkih sportova „Jedinstvo“.

U kategoriji seniora dodeljena su tri pehara. Na trećem mestu ove godine našao se Vladan Arsenov, fudbaler „Vojvodine“ iz Novog Miloševa, na drugom Strahinja Ristić, rukometaš „Jedinstva“ iz Novog Bečeja, dok je bez ikakve dvojbe za najuspešnijeg sportistu novobečejske opštine u protekloj godini izabran Vladimir Brežančić, karatista „Mladosti“ iz Novog Miloševa, srebrni na Mediteranskim igrama.

Kao i prethodnih godina, nagrađen je najuspešniji sportski kolektiv, a tu titulu ove godine zaslužio je Rukometni klub „Jedinstvo“ iz Novog Bečeja koji se takmiči u Prvoj vojvođanskoj ligi. Takođe, dodeljene su i dva specijalna priznanja, odnosno Plakete za dugogodišnje sportske aktivnosti. Prvu je zavredneo naš paraolimpijac Laslo Šuranji koji je dosadašnjim rezultatima svoje ime velikim slovima upisao u anale novobečejskog sporta, dok je druga Plaketa dodeljena kuglašu novobečejskog „Jedinstva“, Robertu Ernješiju koji se kuglaškim sportom uspešno bavi već 30 godina.

Program svečanosti dodele priznanja najuspešnijim sportistima ulepšalo je Kulturno-umetničko društvo „Bećarac“ iz Novog Bečeja nastupima svoje najmlađe grupe, odnosno pripremnog i izvođačkog ansambla.

Preporučujemo još …


Novobečejske vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

NOVI BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Nedeljni pregled vesti

TV Novi Bečej

Nedeljni pregled vesti

Novobečejska događanja

TV Novi Bečej

Novobečejska događanja

Iz mog ugla

TV Novi Bečej

Iz mog ugla

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija

Sport - Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport - Novi Bečej
Budi human - Helena