instagram
 
instagram

Sport

Nagrađeni najuspešniji sportisti u 2023. godini

TV Novi Bečej • Danilo Gurjanov • 25. decembar 2023. • 14:57 •

Nagrađeni najuspešniji sportisti u 2023. godini Strahinja Ristić, Larisa Vijatov i Ivan Mesaroš

U sportskoj hali u Novom Bečeju krajem prošle nedelje održan je „Izbor najboljih sportista opštine Novi Bečej“ u 2023. godini. Manifestaciju tradicionalno organizuje Sportski savez opštine Novi Bečej u saradnji sa Sportsko-rekreativnim centrom „Jedinstvo“, a uz podršku lokalne samouprave. Sportski savez opštine ove godine promenio je pravila za vrednovanje i nagrađivanje sportista, pa su pojedinačni borilački sportovi razdvojeni od ekipnih, kako bi i sportisti, koji su kao članovi svojih ekipa beležili značajne rezultate, mogli ravnopravno konkurisati za priznanja. To je rezultiralo i većim  brojem nagrada koje su ove godine dodeljene. „Izbor najboljih sportista“ predstavlja krunu sportske sezone, smatra predsednik Sportskog saveza opštine, Aleksandar Dujin.

Za najuspešniju sportiskinju opštine Novi Bečej za 2023. godinu kada su u pitanju pojedinačni sportovi proglašena je Nevena Filipov, karatiskinja Karate kluba „Mladost“ iz Novog Miloševa, dok je titulu najuspešnije seniorke kada je u pitanju kolektivni sport zaslužila Larisa Vijatov, košarkašica Ženskog košarkaškog kluba „Jedinstvo“ iz Novog Bečeja.

Prvo mesto ove godine za sportiste ekipnih sportova bilo je rezervisano za kapitena RK „Jedinstvo“, Strahinju Ristića, dok je za sportistu godine u pojedinačnim sportovima proglašen Vladimir Brežančić, karatista „Mladosti“ iz Novog Miloševa.

Priznanjima su za svoje uspehe u protekloj godini nagrađeni najmlađi sportisti od kojih se u budućnosti mnogo očekuje, ali i mladi sportisti od kategorije pionira do mlađih seniora. Priznanje za najprespektivniju ekipu u 2023. godini pripalo je pionirskoj ekipi KK „Jedinstvo“ iz Novog Bečeja, dok je za najupešniju ekipu proglašena pionirska ekipa novobečejskog RK „Jedinstvo.“

Takođe, dodeljena su i dva specijalna priznanja, odnosno Plakete za dugogodišnje sportske aktivnosti, kao svojevrsne nagrade za životno delo postignuto u sportu koje su zaslužili Ivan Mesaroš, trener i igrača Kuglaškog kluba „Jedinstvo“ i Ivan Blažin, trener Kluba malog fudbala „Tisa“.

Program svečane dodele priznanja najuspešnijim sportistima novobečejske opštine upotpunili su nastupi Kulturno-umetničkog društva „Bećarac“ iz Novog Bečeja.

Pogledajte video prilog!

Preporučujemo još …


Novobečejske vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

NOVI BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Nedeljni pregled vesti

TV Novi Bečej

Nedeljni pregled vesti

Novobečejska događanja

TV Novi Bečej

Novobečejska događanja

Iz mog ugla

TV Novi Bečej

Iz mog ugla

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija

Sport - Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport - Novi Bečej
Budi human - Helena