instagram
 
instagram

Sport

U Bočaru uspešno organizovan turnir u lajt sandi

TV Novi Bečej • Danilo Gurjanov • 22. april 2024. • 13:29 •

U Bočaru uspešno organizovan turnir u lajt sandi

U fiskulturnoj sali OŠ „Dositej Obradović“ u Bočaru proteklog vikenda po prvi put je organizovan turnir u kungfu vušu sportu, odnosno u disciplini lajt sanda za uzrast dece, mlađih i starijih pionira i kadeta. Turnir su organizovali Srpski kungfu vušu savez i novoosnovano Sportsko udruženje „Soko“ iz Novog Miloševa. Opštinu Novi Bečej su na takmičenju, pored kluba iz Novog Miloševa, predstavljali i „Jedinstvo“ iz Novog Bečeja, odnosno „2. oktobar“ iz Kumana.

U kategoriji dece do 22 kilograma bronzu je osvojio Aleksandar Grujić, dok je u kategoriji do 28 kilograma srebrni bio Miodrag Živkovića, obojica iz Novog Bečeja. U kategoriji do 38 kilograma zlato je osvojio Aleksa Birovljev iz Novog Miloševa.

U kategoriji mlađih pionira do 35 kilograma srebrni je bio Alen Kiš iz Novog Bečeja, dok je kod starijih pionira u kategoriji do 32 kilograma najbolji bio Aleksa Marinac, takođe, iz Novog Bečeja. U kategoriji starijih pionira do 38 kilograma srebrnu medelju zaslužio je Svetozar Veskov iz Novog Miloševa.

U kategoriji kadeta bronzu je osvojio Branislav Grujić iz Novog Bečeja, a isto odličje u kategoriji do 56 kilograma zaslužio je i Novobečejac Stefan Tipšin. U kategoriji do 60 kilograma drugo i treće mesto zauzeli su Mile Jakšić i Filip Veskov, obojica iz Novog Miloševa, dok je u kategoriji do 65 kilograma zlata vredan bio Zdravko Grujić iz Novog Bečeja.

U kategoriji starijih pionirki do 56 kilograma najuspešnija je bila Anđela Stojkov iz Kumana.

Radenko Tadić, generalni sekretar Srpskog kungfu vušu saveza, zadovoljan je organizacijom prvog takmičenju u kungfu vušu sportu u Bočaru.

Pogledajte video prilog!

Preporučujemo još …


Novobečejske vesti
Vesti dana - video

Novobečejske vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

NOVI BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Nedeljni pregled vesti

TV Novi Bečej

Nedeljni pregled vesti

Novobečejska događanja

TV Novi Bečej

Novobečejska događanja

Iz mog ugla

TV Novi Bečej

Iz mog ugla

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija

Sport - Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport - Novi Bečej
Budi human - Helena