instagram
 
instagram

Turizam

Banatski fruštuk u srcu Beograda

TV Novi Bečej • Danilo Gurjanov • 27. februar 2023. • 14:03 •

Banatski fruštuk u srcu Beograda Štand Opštine Novi Bečej na Beogradskom sajmu turizma

Na Beogradskom sajmu od 23. do 26. februara održan je 44. Međunarodni sajam turizma na kojem se predstavilo oko 350 izlagača iz ukupno 33 zemlje, dok je ovogodišnja zemlja-partner Sajma bila Kina. Manifestaciju koja je ove godine održana pod sloganom „Kad je odmor nije teško“ otvorio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakavši da je Srbija u poslednjih nekoliko godina napravila ozbiljan pomak kada je turizam u pitanju, jer je priliv novca u ovoj oblasti porastao na 2,5 milijarde dinara, što je tri puta više u odnosu na period od pre deset godina.

Na Sajmu turizma u Beogradu tradicionalno se predstavila i opština Novi Bečej koja je posetiocima i gostima sajma punudila svoju turističku lepezu.

Među nezaobilaznim destinacijama koje su predstavljene na sajmu turizma našao se i Specijalni rezervat prirode „Slanov kopovo“, ali i muzeji „Glavaševa kuća“ u Novom Bečeju i „Kotarka“ i „Žeravica“ u Novom Miloševu, istakao je Dujin i dodao da se nada da će ova godina doneti još veći priliv turista u odnosu na prošlu godinu koja je već bila rekordna u odnosu na 2019. godinu.

Štand opštine Novi Bečej na Beogradskom sajmu posetio je i predsednik opštine, Saša Maksimović, koji se ovom prilikom osvrnuo na ulaganja u oblasti turizma i njegove glavne aspekte kada je, pre svega, Novi Bečej u pitanju.

Pogledajte video prilog!

Osim u Beogradu, opština Novi Bečej predstavila se i na Sajmu turizma u Budimpešti koji je održan u isto vreme kada i Beogradski sajam.

Preporučujemo još …


Novobečejske vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

NOVI BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Nedeljni pregled vesti

TV Novi Bečej

Nedeljni pregled vesti

Novobečejska događanja

TV Novi Bečej

Novobečejska događanja

Iz mog ugla

TV Novi Bečej

Iz mog ugla

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija

Sport - Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport - Novi Bečej
Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad