Yunet
 

Društvo

BK “Sombor“ dobija 2,5 miliona

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 25. februar 2022. • 00:00 •

 BK “Sombor“ dobija 2,5 miliona

Predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin i predstavnici Bokserskog kluba Sombor trener Stojan Knežević i takmičari Dragana Jovanović, Vukašin Tepić, Sejdi Nazif i Omer Ametović bili su u četvrtak gosti gradonačelnika Sombora Antonija Ratkovića i članice Gradskog veća za oblast omladine, dece, sporta i zdravstva Antonije Nađ Kosanović.

Na prijemu u zgradi somborske Županije razgovaralo se o podršci koju pružaju Grad i Bokserski savez Srbije, Bokserskom klubu „Sombor“ i dobrim rezultatima koje takmičari postižu u Regionalnoj ligi i Prvoj ligi Srbije, kao i nedavno, na Omladinskoj „Zlatnoj rukavici“.

Nakon razgovora sa predstavnicima Grada Sombora predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin je posetio trening Bokserskog kluba „Sombor“ i tom prilikom uručio ček na 2,5 miliona dinara, donaciju Ministarstva omladine i sporta.

„Bokserski klub Sombor svojim rezultatima u ekipnoj konkurenciji kao prvak Srbije, zatim u pojedinačnoj konkurenciji kroz zaista veliki broj prvaka države, osvajača raznih trofeja na međunarodnim turnirima, je pokazao i dokazao da je jedan od vodećih klubova u Srbiji. Škola boksa koju predvodi Stojan Knežević zaista pokazuje rezultate i po masovnosti i po rezultatima u ringu, ali i po pedagoškom radu sa svim polaznicima škole boksa i zaista nam nije bilo teško da prepoznamo kome treba dati podršku. Svaku podršku koju dobijaju opravdavaju i zato ne čudi, što je Ministarstvo opredelilo ova sredstva, koja će pomoći da se počne izgradnja nove sportske hale i pojača infrastruktura sportskih objekata u vašem gradu. Uskoro će ovde doći i novi ring. Dogovor je da se sledeći put sretenemo ispred nove hale u Somboru“, ističe Nenad Borovčanin, predsednik Bokserskog saveza Srbije.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena