Yunet
 

Društvo

Kula: Sajam zapošljavanja zakazan za 24. mart

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 17. mart 2022. • 00:00 •

Kula: Sajam zapošljavanja zakazan za 24. mart

Sajam zapošljavanja u Kuli biće održan 24. marta od 11-13 časova u sali „Nepker“, ulica Josipa Kramera 45.

U toku je prijem prijava poslodavaca koji će na sajmu ponuditi slobodna radna mesta. Poslodavci koji su do sada prijavili svoje učešće na Sajmu zapošljavanja iskazali su potrebu za preko 150 radnih mesta.

Ponuda je veoma raznolika tako da će posetioci sajma imati priliku konkurisati za pozicije šivača, krojača, poslove pomoćnih radnika u obućarstvu, poslove pakovanja, prerade i filetiranja mesa, električare, bravare. Takođe se traži i portir, prodavac i serviser računara, komercijalista, viljuškarista, traktorista, mašinski inženjer, menadžer prodaje, tehničari u proizvodnji i rukovodilac laboratorije, kontrolor kvaliteta i razvoja, radnici u administraciji, tehnolog zaštite bilja i mnoge druge pozicije.

Tražioci zaposlenja pre dolaska na sajam treba da preuzmu uput za učešće na sajmu. Uput se može preuzeti u svakoj organizacionoj jedinici Nacionalne sližbe za zapošljavanje. Prilikom dolaska na sajam tražioci zaposlenja treba da ponesu nekoliko primeraka radnih biografija koje će ostaviti poslodavcima kod kojih budu konkurisali za ponuđene pozicije.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Nacionaljoj službi za zapošljavanje.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena