Yunet
 

Društvo

Uskršnja akcija Humanitarne grupe „Srce na dlanu“

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 8. april 2022. • 00:00 •

Uskršnja akcija Humanitarne grupe „Srce na dlanu“

Humanitarna grupa „Srce na dlanu“ sprovodi veliku akciju prikupljanja Uskršnjih paketića za decu sa smetnjama u razvoju u Somboru i okolini.

„Skupljamo donacije u vidu slatkiša, slaniša, školskog pribora i dečije higijene za decu sa smetnjama u razvoju iz Sombora i okoline“, ističe Dario Šalić, član Humanitarne grupe „Srce na dlanu“.

Pitali smo našeg sagovornika do kada akcija prikupljanja traje i na koji način zainteresovani sugrađani mogu da dostave svoju donaciju.

„Akcija će trajati do početka katoličkog Uskrsa, tada ćemo da stopiramo akciju. Između dva Uskrsa ćemo organizovati i podelu paketića. Verovatno će to biti na Trgu Svetog Trojstva ili kod Sunčanog sata, nismo još uvek odlučili. Svi zainteresovani mogu da se jave administratorima grupe – Biljani Vasić, Ivici Bašić, Mileni Racić Berić, Dajani Mihajlović ili meni. Postavili smo i kutije, nedavno je kutija postavljena i u Ekonomskoj školi, tako da mogu i škole da nam se jave da se kod njih postave kutije gde bi se ostavljale donacije, završava Šalić.

Sve dodatne informacije ovoj Uskršnjoj akciji mogu se pronaći na facebook grupi „Srce na dlanu“.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad