Yunet
 

Društvo

Savet za bezbednost saobraćaja poklonio auto-sedišta za prvih 100 beba u ovoj godini

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 6. maj 2022. • 00:00 •

 Savet za bezbednost saobraćaja poklonio auto-sedišta za prvih 100 beba u ovoj godini

Šestu godinu za redom Savet za bezbednost saobraćaja Grada Sombora poklanja roditeljima naših najmlađih sugrađana auto-sedišta za bezbednu vožnju.

U Atrijumu somborske Županije gradonačelnik Sombora kao predsednik Saveta za bezbednost saobraćaja, u prisustvu članova Saveta uručio je auto-sedišta za prvih 100 beba rođenih u ovoj godini. Planirano i obezbeđeno je još 120 sedišta u narednom konkursu koji će biti raspisan već u toku današnjeg dana.

„Izuzetno mi je drago što smo se ovde okupili ovako lepim povodom, da podelimo 100 auto sedišta za prvih 100 beba rođenih u našem gradu ove godine. Ovom prilikom bi se zahvalio svim roditeljima koji su se odazvali na naš konkurs. Veoma je važno to da ćemo već danas raspisati novi konkurs za još 120 sedišta kako bi pomogli i roditeljima koji su decu dobili malo pre 2021 ili malo kasnije ove godine i pozivam ih ovom prilikom da se odazovu na konkurs.

Savet za bezbednost u saobraćaju priprema i konkurs za kraj maja meseca na kojem ćemo podeliti sedišta za bicikle, a pripremamo početkom juna i konkurs sa subvencijama za kupovinu bicikala. Naravno biće još i akcija na kojima ćemo deliti svetlosne lampe za biciklove. Ističemo još jednom da su sva ova sredstva prikupljena od kazni koje su uplaćivali i uplaćuju nesavesni vozači u saobraćaju“, istakao je Ratković.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad