Yunet
 

Društvo

Organizovana razmena studenata Pedagoškog fakulteta u Somboru i Pedagoškog fakulteta u Vranju

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 16. maj 2022. • 00:00 •

Organizovana razmena studenata Pedagoškog fakulteta u Somboru i Pedagoškog fakulteta u Vranju

U periodu od 9. do 13. maja godine organizovana je razmena studenata između Pedagoškog fakulteta u Somboru i Pedagoškog fakulteta u Vranju. Somborski studenti imali su priliku da posete Vranje i upoznaju se sa načinom rada na Pedagoškom fakultetu, kao i sa kulturno-istorijskim znamenitostima grada.

Studenti Pedagoškog fakulteta u Somboru su tokom svog boravka imali bogat i organizovan program, kroz koji ih je vodila Anđela Protić, saradnica u nastavi na Pedagoškom fakultetu u Vranju. Pored pohađanja nastave studenti su se upoznali sa znamenitostima Vranja.

Oni su veoma zadovoljni smeštajem i samim fakultetom, a posebno ističu kako im je zanimljiva kulturološka razlika Sombora i Vranja. Smatraju da im je ova razmena obogatila iskustvo i proširila vidike.

Studente Pedagoškog fakulteta u Vranju sa Somborom je upoznala Danica Klipa, saradnica u nastavi na Pedagoškom fakultetu u Somboru. Tokom boravka, studentkinje iz Vranjasu pohađale predavanja, posetile vrtić „Bajka” u kojem se realizovala metodička praksa, a u okviru vannastavnih aktivnosti, uz podršku lokalne samouprave, upoznale su se sa znamenitostima našeg grada.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena