Yunet
 

Društvo

Crveni krst Apatin održao predavanje o bezbednosti na vodi

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 21. jul 2022. • 00:00 •

Crveni krst Apatin održao predavanje o bezbednosti na vodi

Crveni krst Apatin je u sklopu besplatne škole plivanja, koja se realizuje na bazenima „Banje Junaković“ u organizaciji Sportskog saveza i opštine Apatin, održao predavanje polaznicima o bezbednosti na vodi.

Predavač je bio volonter Crvenog krsta Apatin i licencirani spasilac na vodi prof. Bojan Tomašević. Deca, kao i svi prisutni su imali priliku da nauče kako što bezbednije koristiti stečenu tehniku plivanja i na koji način ne ugrožavajući sebe i druge da koriste vodene potencijale za bezbedno plivanje.

Učesnici su kroz igru memorije pokazali zavidno znanje o ovoj temi, na osnovu čega se moze zaključiti da je akcija bila uspešna.
Takođe, Crveni krst Apatin održao je predavanje na temu „Prve pomoći“ za učesnike 13. Međunarodnog kampa za mlade pod nazivom „Sabor 2022“. Predavanje je održao Aleksa Rodić uz pomoć volontera Dejane Ristovski i Nemanje Gube.

Učesnici su upoznati sa osnovama prve pomoći i najčešćim povredama sa kojima se mogu susresti. Ovom predavanju prisutvovalo je 68 učesnika.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena