Yunet
 

Društvo

Načelnik Zapadnobačkog upravnog okruga održao sastanak na temu bezbednosti stanovništva

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 2. avgust 2022. • 00:00 •

Načelnik Zapadnobačkog upravnog okruga održao sastanak na temu bezbednosti stanovništva

Krajem protekle nedelje načelnik Zapadnobačkog upravnog okruga održao je sastanak na temu bezbednosti stanovništva tri okruga, Zapadnobačkog, Severnobačkog i Severnobanatskog upravnog okruga.

Sastanku su prisustvovali, pored domaćina, načelnika okruga i načelnici okruga, gradonačelnici, načelnici policijskih uprava, načelnici teritorijalnih centara BIA Zapadnobačkog, Severnobačkog i Severnobanatskog upravnog okruga i predstavnici Komesarijata za izbeglice i direktor opšte bolnice.

Nakon iscrpne diskusije na temu kao i različitih iskustava donet je zaključak o intenziviranju saradnje, kao i pojačanom angažovanju inspekcijskih službi, policijskih uprava i drugih nadležnih institucija, sa logistikom jedinica lokalnih samouprava sa teritorija sva tri okruga, a sve u smislu sprečavanja i sankcionisanja nezakonitih aktivnosti i radnji u cilju povećanja bezbednosti stanovništva.

Takođe će se nastaviti saradnja sa Komesarijatom za izbeglice Republike Srbije kroz pojačane aktivnosti u smislu institucionalnog rešavanja situacija.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena