Yunet
 

Društvo

“Vračar” : “Polet” 14:11 – “Senta” : “Polet”” 11 : 16

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 7. avgust 2022. • 00:00 •

“Vračar” : “Polet” 14:11 – “Senta” : “Polet”” 11 : 16

Vaterpolo klub “Polet” iz Sombora odigrao je 3. i 4. kolo Druge lige Srbije grupa Sever na gostovanjima i ostvario jedan poraz i jednu pobedu.

U trećem kolu bili su gosti ekipe “Vračar” u Beogradu i izgubili rezultatom 14:11. Somborski vaterpolosti su uspeli da pariraju domaćinima u prvoj polovini meča ali nisu izdržali do kraja. Najbolji strelac u ekipi Saše Balaše bio je Čabrilo sa šest pogodaka.

Samo dan kasnije “Polet” je odigrao i 4. kolo u Senti sa istoimenom ekipom. Sa obzirom na visoku pobedu iz 1.kola u Somboru ovde se očekivao trijumf. Mladi vaterpolisti nisu razočarali svog trenera i pobedili su rezultatom 11 : 16. Ovoga puta u “Poletu” se istakao Konstantinović sa postignutih 5 golova.

U sledećem 5. kolu “Polet” 6. avgusta gostuje u Zemunu još neporaženoj ekipi “Taurunum”, dok nakon toga u poslednjem 6. kolu na somborski “Štrand” dolazi “Vračar” i kako stvari stoje taj susret će odlučiti koja će ekipa završiti na drugoj poziciji koja direktno vodi u plej of za popunu višeg ranga.

Nakon četiri odigrana kola “Taurunum” je prvi bez poraza sa maksimalnim učinkom (12 bodova), “Vračar” i “Polet” imaju po šest bodova, dok je “Senta” bez bodova.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena