Yunet
 

Društvo

Smiljanić posetio Udruženje boraca u Kljajićevu

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 26. avgust 2022. • 00:00 •

Smiljanić posetio Udruženje boraca u Kljajićevu

Član Gradskog veća za oblast socijalne zaštite Darko Smiljanić posetio je Udruženje boraca ratova 1990 – 1999. „Osma kordunaška udarna divizija +“ u Kljajićevu.

Tokom sastanka većnik i predstavnici Udruženja razgovarali su o planu za sprovođenje narednih aktivnosti, kao i o položaju i statusu boraca.

Udruženje „Osma kordunaška udarna divizija +“ aktivno se bavi negovanjem tradicije i istorije, a članovi se u prostorijama udruženja svakodnevno druže i organizuju aktivnosti. Na gradskom konkursu za finansiranje i sufinansiranje projekata i programa udruženja iz oblasti socijalne i zdravstvene zaštite za 2022. godinu, Udruženje boraca iz Kljajićeva dobilo je sredstva u iznosu od 300 000 dinara za projekat „Program sprovođenja aktivnosti udruženja boraca“.

Pored nastavka aktivnosti na očuvanju tradicije i istorije, Udruženje „Osma kordunaška udarna divizija +“ ima planove za uređenje fasade, krova i prostorija Udruženja. Predstavnici Udruženja istakli su da saradnja sa lokalnom samoupravom ide uzlaznom putanjom i izrazili nadu da će nastaviti da se razvija u tom pravcu.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena