Yunet
 

Društvo

SEC organizuje obuku iz oblasti pisanja predloga projekata – PROJEKTOR 3.0.

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 5. oktobar 2022. • 00:00 •

SEC organizuje obuku iz oblasti pisanja predloga projekata – PROJEKTOR 3.0.

Somborski edukativni centar poziva mlade i predstavnike organizacija mladih i za mlade sa teritorije Grada Sombora da se prijave na obuku iz oblasti pisanja projekata koja se realizuje u sklopu projekta „Projektor 3.0 – podsticanje mladih na aktivizam putem obuke za pisanje predloga projekata“.

Trodnevna obuka će se održati u periodu od 14. do 16. oktobra u prostorijama Somborskog edukativnog centra (Staparski put 16).
Tokom obuke polaznici će imati priliku da steknu osnovna znanja i veštine pisanja predloga projekata i projektnog menadžmenta, kao i da dobiju informacije o potencijalnim izvorima finansiranja njihovih inicijativa u lokalnoj zajednici.

Cilj obuke je da se mladi podstaknu na aktivizam i timski rad i osnaže da sa svojim idejama apliciraju na domaće i međunarodne konkurse. Nakon obuke, omladinski radnici SEC-a će polaznicima biti na raspolaganju za mentorstvo i podršku prilikom potencijalnog apliciranja sa njihovim predlozima projekata kod različitih donatora.

Zainteresovani treba da popune elektonsku prijavu, koja se nalazi na sajtu Somborskog edukativnog centra, najkasnije do 12. oktobra. Broj učesnika je ograničen.

Za sve učesnike obuke su obezbeđeni materijali za rad, obroci i osveženje.

Projekat se realizuje uz finansijsku podršku Grada Sombora.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena