Yunet
 

Društvo

Gradonačelnik Sombora upriličio prijem za predstavnike organizacija Crvenog krsta

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 31. oktobar 2022. • 00:00 •

Gradonačelnik Sombora upriličio prijem za predstavnike organizacija Crvenog krsta

Gradonačelnik Sombora Antonio Ratković upriličio je prijem za učesnike okruglog stola „Uloga i značaj Crvenog krsta u vanrednim situacijama u lokalnoj zajednici“ na kom učestvuju predstavnici Crvenog krsta Vojvodine, Društva Crvenog krsta Osječko-baranjske županije, Crvenog krsta Kikinda, Gradskog društva Crvenog krsta Osjek, Crvenog krsta Grada Tuzla, Crvenog krsta Bačka Palanka, Crvenog krsta Brčko i Civilne zaštite Grada Sombora. Organizator i domaćin današnje panel diskusije je Crveni krst Sombor.

Tokom prijema gostima je predstavljena čuvena slika „Bitka kod Sente“ autora Ferenca Ajzenhuta, kao i znamenja Sombora i Velike skupštinske sale u kojoj je organizovan prijem.

Gradonačelnik je ovom prilikom istakao dobru saradnju lokalne samouprave sa Crvenim krstom Sombor koji se dokazao kao siguran partner na brojnim zajedničkim projektima i čije oblasti rada: delovanje u nesrećama, dobrovoljno davalaštvo krvi, prva pomoć, psihosocijalna podrška i socijalna zaštita, čine neizostavnu kariku u podršci svim sugrađanima.

Ratković je poželeo učesnicima dobrodošlicu u Sombor i uspešan rad na današnjem panelu.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena