Yunet
 

Društvo

Novogodišnja svečanost Bokserskog kluba „Sombor“

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 22. decembar 2022. • 00:00 •

Novogodišnja svečanost Bokserskog kluba „Sombor“

Rukovodstvo BK „Sombor“ organizovala je novogodišnju svečanost za svoje članove, njihovu decu sve najmlađe navijače koji su bili uz klub u godini koja se , kako kaže trener kluba Stojan Knežević, može proglasiti kao jednom od najuspešnijih godina u istoriji kluba.

„Omer Ametović je u februaru mesecu osvojio bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu za mlađe seniore u Poreču, kao i na Mediteranskim igrama, Dragana Jovanović takođe osvaja bronzu na Evropskom prvenstvu u Bugarskoj, a peto mesto na Svetskom prvenstvu. U svim uzrasnim kategorijama od pionira do seniora imamo prvake države, što se nikad nije desilo u klubu. Naravno velika novčana sredstva se ulažu u rad kluba i ovom prilikom se zahvaljujem Gradu Somboru, Upravi kluba koja evo 6 godina upravlja klubom savršeno. Naravno, veliku zahvalnost dugujemo i Bokserskom savezu Srbije“, istakao je ovom prilikom Stojan Knežević, trener BK „Sombor“.

„Ova godina je bila veoma naporna ali uspešna za boks u Somboru i Srbiji uopšte. Pored svih dešavanja u toku godine izdvojićemo Prvenstvo države koje je bilo organizovano u Somboru, a kao što svi znate već na početku godine je, sada već tradicionalno u Somboru, veliko takmičenje Kup Nacija u boksu za žene. Sombor kao grad i „Sombor“ kao klub su nam veoma bitni u Savezu i trudićemo se da zajedno iznesemo sve ono što nas očekuje u sledećoj godini. Očekujemo i dalje značajnu podršku ovom klubu od strane vaše Gradske uprave, jer oni svojom masovnošču i ostvarenim rezultatiima to zaslužuju. Nadam se da će nam svima sledeća godina bi ti još uspešnija. Želim Vam sretne Božićne i novogodišnje praznike“, istakao je Mane Marčeta, sportski direktor Bokserske reprezentaciije Srbije.

Sve prisutne su pozdravili i Novu godinu i Božićne praznike čestitali i predsednik BK „Sombor“ Slobodan Stanić kao i načelnik ZBUO Goran Nonković . Posle zvaničnog obraćanja usledio je dolazak Deda Mraza u Salu Gradske kuće i druženje i slikanje sa najmlađima uz naravno dodelu Novogodišnjih paketića. Svi ostali gosti, takmičari i prijatelji kluba za to vreme su se družili uz svečano posluženje i prigodnu muziku.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena