Yunet
 

Društvo

Gradsko udruženje penzionera zadovoljno rezultatima u 2022. godini

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 10. januar 2023. • 00:00 •

Gradsko udruženje penzionera zadovoljno rezultatima u 2022. godini

Gradsko udruženje penzionera Sombor aktivnosti u 2022. godini završilo je 30.d ecembra organizovanjem tradicionalne svečane proslave rođendana svojih članova, koja se održava svakog poslednjeg petka u mesecu.

S obzirom da je ovo bio i poslednji petak u staroj 2022. godini ovo je bila prilika da se u društvu vršnjaka proslavi i dolazak Nove 2023. godine.

Rukovodstvo Udruženja je kao i svaki put do sada uz svoje sponzore i prijatelja priredilo veoma veselo i nezaboravno druženje za svoje članove uz svečani ručak i muziku. Slavljenici su dobili svoje poklone, kao i svaki mesec u prošloj godini, a sa puno osmeha i dobrog raspoloženja su svi zajedno ušli u 2023. godinu.

„Prvo da se zahvalim medijima što prate naše aktivnosti i omogućuju onima koji nisu članovi našeg Udruženja da saznaju o njima i vide zašto je dobro biti naš član. Zadovoljni smo proteklom 2022. godinom i onim što smo uradili. Važno je istaći da smo najmasovnije gradsko udruženje i da postojimo već 75 godina. Izdvojiću u protekloj godini odličnu organizaciju obeležavanja našeg jubileja, sa mnogo gostiju, zatim podelu humanitarnih paketa u saradnji sa PIO Fondom najugroženijim članovima, kao i organizacija sportskog takmičenja na nivou Zapadnobačkog upravnog okruga. Posebno smo zadovoljni obavljenim poslom oko nabavke drva za ogrev našim članovima. Obeležili sve značajne datume, redovno obaveštavali penzionere o svim značajnim informacijama koje se tiču penzionera i njihovih prava i non stop im bili na usluzi. Otvoreni smo i u ovoj godini svaki radni dan i na usluzi smo od 9 do 12 časova. Pored ovih svih redovnih delatnosti organizovali smo i čitav niz eskurzija i putovanja koja su realizovana putem vaučera od Republike Srbije. U tome nam je izuzetnu pomoć pružila Gradska uprava na kojoj se takođe mnogo zahvaljujemo. Nastavljamo i dalje sa takvim i sličnim poslovima, biće još i noviteta, tako da pozivamo naše vršnjake da dođu kod nas“, istakla je ovom prilikom Irena Živković, predsednica GUP Sombor.

Rukovodstvo udruženja je najavilo da se od prvih dana ove godine radi na više nivoa, pomaže se u realizaciji i rezervaciji putovanja i smeštaja uz pomoć vaučera koje Republika Srbija daje građanima, zatim u vezi osiguranja penzionera, biće još uz standardne i novih aktivnosti, a upućen je još jednom poziv najstarijoj populaciji našeg grada da dođe i učlani se u Gradsko udruženje penzionera u Somboru.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena