Yunet
 

Društvo

Raspisan drugi krug prikupljanja ponuda za zakup gradskog građevinskog zemljišta

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 8. februar 2023. • 00:00 •

Raspisan drugi krug prikupljanja ponuda za zakup gradskog građevinskog zemljišta

Odeljenje za poljoprivredu i zaštitu životne sredine raspisalo je Oglas za prikupljanje pisanih ponuda za davanje u zakup gradskog građevinskog zemljišta koje je u javnoj svojini Grada Sombora a koje se koristi kao poljoprivredno zemljište do privođenja planiranoj nameni u proizvodnoj 2022/2023. godini – drugi krug.

Za uzimanje u zakup gradskog građevinskog zemljišta, koje se koristi kao poljoprivredno zemljište, zainteresovana lica mogu da podnesu zatvorene pisane ponude, a javno nadmetanje sprovešće imenovana Komisija. Pravo na učešće u javnom nadmetanju ima fizičko lice sa prebivalištem u katastarskoj opštini na kojoj se nalazi zemljište koje je predmet zakupa, kao i pravno lice koje je vlasnik poljoprivrednog zemljišta u katastarskoj opštini u kojoj se nalazi zemljište koje je predmet zakupa i ima sedište na teritoriji Grada Sombora.

Grafički pregled katastarskih parcela po katastarskim opštinama, koje su predmet izdavanja u zakup, može se izvršiti na zvaničnom sajtu Geo Srbija- www.geosrbija.rs.

Dodatne informacije o načinu prijave i potrebnoj dokumentaciji mogu se pronaći na zvaničnom sajtu Grada Sombora.

Takođe, informacije mogu se dobiti u zgradi Gradske uprave grada Sombora, Odeljenje za poljoprivredu i zaštitu životne sredine, u kancelariji br. 55 – kontakt osoba Gordana Cvetićanin, svakog radnog dana od 8.00 do 14.00 časova.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena