Yunet
 

Društvo

Zakazana 22. sednica Skupštine Grada Sombora

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 9. mart 2023. • 00:00 •

Zakazana 22. sednica Skupštine Grada Sombora

Predsednik Skupštine grada Sombora Zoran Rus zakazao je 22. sednicu Skupštine za utorak, 14. mart u Velikoj sali zgrade Županije, sa početkom u 9.00 časova.

Odbornici će na 22. sednici Skupštine grada odlučivati o 16 tačaka dnevnog reda, između ostalog o predlozima odluka o osnivanju ustanova kulture Galerija „Milan Konjović“, Kulturni centar „Laza Kostić“, Narodno pozorište Sombor i Gradski muzej Sombor, koje se donose radi usklađivanja sa zakonima; predlogu Odluke o izradi izmena i dopuna Plana detaljne regulacije primarne gradske saobraćajnice između Apatinskog i Bezdanskog puta, kojoj se pristupa radi stvaranja odgovarajućih uslova za izmeštanje tranzitnog i teretnog saobraćaja iz gradskog jezgra grada Sombora iz dolaznih pravaca Apatin i Odžaci i njihovog povezivanja sa pravcem ka graničnom prelazu Bački Breg i pravcem ka gradu Subotici.

Takođe, na dnevnom redu 22. sednice naći će se i predlog Programa korišćenja sredstava za zaštitu životne sredine Grada Sombora za 2023. godinu, Izveštaj o radu lokalnog ombudsmana za 2022. godinu, kao i nekoliko izbora i imenovanja.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad