Yunet
 

Društvo

Humanitarni koncert „Za naše Kosovo i Metohiju“

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 15. mart 2023. • 00:00 •

Humanitarni koncert „Za naše Kosovo i Metohiju“

U nedelju, 26. marta, u Kulturnom centru „Laza Kostić“ u Somboru, održaće se humanitarni koncert pod nazivom „Za naše Kosovo i Metohiju“ koji organizuje Fondacija Delije. Cena karte je 1.000 dinara, a iste se mogu kupiti na blagajni Kulturnog centra radnim danima od 10 do 13 časova.

Fondacija Delije pomaže srpski narod i svetinje na Kosovu i Metohiji, te tako dugi niz godina organizuje humanitarne koncerte u Srbiji i inostranstvu. Do sada su isti održani u Beogradu, Čačku, Užicu, Priboju, Vranju, Gornjem Milanovcu, Lazarevcu, Požegi, Ivanjici, Gračanici, Subotici, Skoplju, Kumanovu, Tetovu, Herceg Novom, Kotoru, Banja Luci, Trebinju, Ludvigzburgu i Beču. Biće održano ukupno 39 koncerata.

Na koncertu koji se održava u Somboru nastupiće ansambl Kosovski božuri, Pavlina Radovanović iz Orahovca, Branka Zečević iz Podgorice, braća Stojković iz Parteša, GKUD Ravangrad i Ognjen Stojanović.

Sav profit od koncerta biće usmeren na treću po redu Vaskršnju akciju u kojoj Delije pomažu svetinje i porodice koje žive na Kosmetu.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad