Yunet
 

Društvo

Načelnik opštine Nevesinje posetio opštinu Apatin

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 10. jun 2024. • 00:00 •

Načelnik opštine Nevesinje posetio opštinu Apatin

Načelnik opštine Nevesinje Milenko Avdalović bio je u službenoj poseti opštini Apatin. Radnom sastanku koji je održan u kabinetu predsednice opštine Apatin Dubravke Korać, pored predstavnika bratske opštine Nevesinje prisustvovali su i zamenik predsednice opštine Apatin Radovan Đukić i predsednik skupštine opštine Apatin Milan Škrbić. Nakon završetka sastanka, potpisan je i sporazum o sportskoj i kulturnoj saradnji između opštine Nevesinje i opštine Apatin kao nastavak zajedničkog rada u najboljem interesu Republike Srpske i Republike Srbije, kao i srpskog naroda u celini.

Milenko Avdalović se zahvalio predsednici opštine i predsedniku skupštine opštine Apatin na pozivu i dobrodošlici, te izrazio nadu da će se dve pobratimske opštine u budućnosti češće obilaziti.

Reči dobrodošlice gostima je uputila predsednica opštine Apatin Dubravka Korać rekavši da su ovaj susret inicirali i predsednici Republike Srbije i Republike Srpske, g. Vučić i g. Dodik, te je izrazila nadu da će se bratske opštine u budućnosti češće sastajati ne samo zbog sportske i kulturne, već i privredne saradnje.

Delegacije će u nastavku dana zajedno posetiti i prvi svesrpski sabor „Jedan narod, jedan sabor – Srbija i Srpska“. Kako su od ranije najavili organizatori sabora, ova manifestacija biće prilika da se potvrdi jedinstvo, ojača povezanost i unapredi očuvanje kulture sećanja.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena