Yunet
 

Društvo

U toku radovi na asfaltiranju još dve neasfaltirane ulice u gradu

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 10. jun 2024. • 00:00 •

U toku radovi na asfaltiranju još dve neasfaltirane ulice u gradu

U sklopu projekta asfaltiranja neasfaltiranih ulica u gradu, završeni su radovi na asfaltiranju Dinarske ulice, a privode se kraju i radovi na asfaltiranju Ulice Braće Đulinac u Somboru. Tim povodom, radove je obišao član Gradskog veća za oblast komunalne delatnosti i investicija Đorđe Zorić, u prisustvu predstavnika Mesnih zajednica „Gornja Varoš“ i „Crvenka“.

Radovi u Dinarskoj ulici su podrazumevali iskope i nasipanje sloja peska i tucanika, nakon čega se pristupilo asfaltiranju u dužini od 150 metara i širini od 3,5 metara. Kada je reč o asfaltiranju Ulice Braće Đulinac, privode se kraju radovi na asfaltiranju u dužini od 100 metara, gde su pored iskopa i pripremnih radova za asfaltiranje, postavljene i kanalice za odvođenje atmosferske vode.

Završetkom ovih radova još dve ulice u gradu će imati moderan i funkcionalniji kolovoz, a gradski većnik Đorđe Zorić je tom prilikom poručio da će Grad nastaviti sa ovim projektom i u narednom periodu kako bi se i ostale neasfaltirane ulice asfaltirale i kako bi se dodatno povećala bezbednost svih učesnika u saobraćaju.

Izvođač radova je „Vojput“ d.o.o. Subotica.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena