Yunet
 

Hronika

Trostruko ubistvo i samoubistvo šokiralo Somborce

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 30. decembar 2021. • 00:00 •

Trostruko ubistvo i samoubistvo šokiralo Somborce

Jezivi zločin juče je potresao somborsko naselje Gospin sokak, kada je u porodičnom domu Goranović, prema nezvaničnim informacijama, otac Zdravko ubio bivšu suprugu Mirjanu i dve ćerke, nakon čega je zapalio kuću i obesio se u tavanu već zahvaćenim požarom.

Stravični zločin su otkrili vatrogasci somborske profesionalne vatrogasne čete, koji su od strane komšija bili pozvani zbog intervencije u Ulici Sime Šolaje oko 11 časova i 30 minuta.

Prvo je pronađen Zdravko, da bi nakon toga bile pronađene, jedna pored druge u lokvi krvi, njegova bivša supruga i starija ćerka, inače studentkinja Pedagoškog fakulteta. Epilog ove tragedije je postao stravičniji kada je mrtva pronađena i mlađa petnaestogodišnja kćerka, učenica prvog razreda somborske Gimnazije „Veljko Petrović“.

Prema nezvaničnim informacija u ovom krvavom piru korišteno je sečivo, pa se veruje da su nesrećna žena i njene dve kćerke zaklane.

Prema svedočenju komšija porodice Goranović ovaj stravični zločin je delo nasilnog čoveka, koji je imao dosije krivičnih dela, iako je sin nekadašnjeg policajca. Prema tim nezvaničnim pričama, Zdravko je pre nekoliko dana izašao iz zatvora u kome je navodno bio zbog bacanja eksplozivne naprave u dvorište jednog javnog beležnika.

Zdravko i Mirjana su bili razvedeni, a zbog nasilja u porodici trostrukom ubici i samoubici je bila izrečena sudska zabrana prilasku kući i porodici.

Nakon dolaska novinarskih ekipa, somborska policija je sprečavala fotografisanje i snimanje i bliži pristup kući strave u kojoj je već bio počeo uviđaj nadležnog tužioca, nakon čega bi se trebali saznati i zvanični podaci o celom jezivom događaju.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena