Yunet
 

Hronika

U Somboru, tokom prethodne nedelje, evidentirano četiri saobraćajne nezgode

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 30. mart 2022. • 00:00 •

U Somboru, tokom prethodne nedelje, evidentirano četiri saobraćajne nezgode

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je devet saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba poginula, jedna osoba zadobila teške i osam lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je osam vozača.

Na teritoriji grada Sombora evidentirane su četiri saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.

Na području opštine Apatin evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba poginula i jedna osoba zadobila lake telesne povrede.

Na području opštine Odžaci nisu evidentirane saobraćajne nezgode. Jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na području opštine Kula evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške i pet osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je šest vozača.

Napisano je 56 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdat je 471 prekršajni nalog. Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neprilagođena brzina kretanja.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena