Yunet
 

Hronika

Na teritoriji grada Sombora evidentirane četiri saobraćajne nezgode

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 15. novembar 2022. • 00:00 •

Na teritoriji grada Sombora evidentirane četiri saobraćajne nezgode

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 11 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba poginula, jedna osoba zadobile teške i pet osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su četiri vozača, a zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci tri vozača.

Na teritoriji grada Sombora evidentirane su četiri saobraćajne nezgode. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač, a zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci dva vozača.

Na području opštine Apatin evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba zadobila lake telesne povrede. Dva vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a jedan zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Na području opštine Odžaci evidentirane su četiri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba poginula i četiri osobe zadobile lake telesne povrede. Jedan vozač je zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na području opštine Kula evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške telesne povrede.

Napisano je 96 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdata su 572 prekršajna naloga. Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neprilagođena brzina kretanja.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena