Yunet
 

Kultura

Zbirka pesama „Borba sa svakodnevnicom“ predstavljena i u Subotici

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 18. oktobar 2022. • 00:00 •

Zbirka pesama „Borba sa svakodnevnicom“ predstavljena i u Subotici

Tokom protekle nedelje u Staroj čitaonici Gradske biblioteke u Subotici, održana je promocija zbirke pesama „Borba sa svakodnevnicom“, autorke Vanje Vulin Smiljić. Ovo je treće predstavljanje knjige nakon promocija održanih u Somboru i u Tuzli.

U susretu sa subotičkom publikom, autorka je razgovarala o temama kao što su čovekova nepomerljivost iz toksičnih odnosa i okruženja, nerazumevanje društva za mlade osobe kojima je potrebna podrška prilikom ulaska u svet odraslih, nedostatak edukacije o pružanju podrške svima koji su pretrpeli gubitke voljenih osoba, kao i o izlasku iz zone komfora kao o neophodnom koraku za rast svakog od nas.

U toku promocije, ali i na samom kraju, Subotičani su aktivno učestvovali u razgovoru sa autorkom i otvorili i neka nova pitanja, ali i dobili podršku i motivaciju da nastave da da biju svoje bitke, bez obzira na sve. Promociju je moderirala novinarka Tamara Stojković.

U novembru su planirane dve nove promocije „Borbe sa svakodnvenicom“, a o konkretnim datumima i gradovima publika će biti blagovremeno obaveštena.

Foto: Anita Palfi

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad