Yunet
 

Kultura

Predstavnici Sombora zadovoljni nastupom na festivalu „Srbija u ritmu Evrope“

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 4. novembar 2022. • 00:00 •

Predstavnici Sombora zadovoljni nastupom na festivalu „Srbija u ritmu Evrope“

Gradonačelnik Sombora i član Gradskog veća Srđan Savić, sa saradnicima, upriličili su prijem za predstavnike Sombora koji su nastupili na muzičkom festivalu „Srbija u ritmu Evrope“, kao i za direktora televizijskog programa „Ritam Evrope“ Igora Karadarevića, izvršnog direktora „Ritam Evrope“ Davida Makevića i šefa protokola „Ritam Evrope“ Lazara Veselinovića.

Dimitrije Kostić, Lejla Cvetković i Čaba Kiš na muzičko-scenskom festivalu koji je ove godine održan u Srbobranu, predstavili su Belgiju sa pesmom Džeremi Makisa „Miss you“. Oni su istakli da su zadovoljni nastupom, da nisu imali tremu zbog sjajne pripreme i da su sa festivala poneli samo lepe utiske.

Gradonačelnik Ratković je istakao da je najbitnije što ovaj festival pruža mogućnost deci i mladima da iskažu i razviju svoj talenat, da se lepo zabave i da kroz čitav ovaj proces steknu nova prijateljstva.

Učesnici prijema tokom sastanka još jednom su pogledali nastup predstavnika Sombora, a Dimitrije, Lejla i Čaba su uručili gradonačelniku fotografiju za uspomenu, Gradonačelnik i organizatori festivala „Srbija u ritmu Evrope“ izrazili su želju da i tokom sledeće godine nastave višegodišnju saradnju i pruže novim mladim talentima priliku da predstavljaju Sombor na festivalu.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena