Yunet
 

Kultura

Za 21. decembar zakazano otvaranje izložbe “Obični malecki san”

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 12. decembar 2022. • 00:00 •

Za 21. decembar zakazano otvaranje izložbe “Obični malecki san”

U Velikoj galeriji Kulturnog centra „Laza Kostić“ u sredu, 21. decembra, sa početkom u 19 časova, biće upriličeno svečano otvaranje izložbe „Obični malecki san“ autora Milutina Obradovića.

Milutin Obradović rođen je u Bijelom Polju. U rodnom gradu završio je osnovnu školu, a srednju stručnu školu “Petar Lubarda” i fakultet Likovnih umjetnosti završio je 2002. godine na Cetinju, čime je stekao zvanje diplomiranog akademskog slikara.

Iste godine započinje svoj pedagoški rad, kao profesor Likovne kulture u osnovnim i srednjim školama u Bijelom Polju, u kontinuitetu od 2002. godine do 2021. godine.

U toku svog pedgoškog angažovanja ime Milutina Obradovida kao mentora i predmetnog nastavnika stoji iza mnogobrojnih đečijih nagrada koje su njegovi učenici osvajali na likovnim smotrama opštinskog, republičkog, regionalnog i evrposkog karaktera.

Milutin Obradović je recenznent i organizator mnogih kolektivnih izložbi u svom rodnom gradu i u regionu. Bavi se poezijom i u bliskoj budućnosti će objaviti svoju zbirku pesama.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad