Yunet
 

Kultura

Zakazan Novogodišnji sajam stripova i kolekcionarskih stvarčica

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 13. decembar 2022. • 00:00 •

Zakazan Novogodišnji sajam stripova i kolekcionarskih stvarčica

Udruženje „Centar PEB“ Sombor i Klub ljubitelja stripova u saradnji sa Sportskim centrom „Soko“ Sombor, 17. decembra, od 10 do 20 časova u maloj sali(bivši bife) Sokolskog doma u Somboru organizuje Novogodišnji sajam stripova i kolekcionarskih stvarčica.

Ovo četvrti put da se u decembru pred Božićne i Novogodišnje praznike organizuje sajam na koje se mogu razmeniti i nabaviti polovni i novi stripovi domaćih izdavača (Veseli četvrtak, Darkwood, Golconda, Forma B i dr.) i inostranih izdavačkih kuća (Fibra, Libelus, Ludens, Strip agent i dr.), kao i drugi kolekcionarski predmeti, akcione figurice, kolekcionarske igračke, posteri i plakati.

U toku Sajma najmlađi će moći da uživaju praveći novogodišnje čestitke svojim drugarima iz Doma „Miroslav Mika Antić“ u Somboru, na radionici koju će voditi studenti Pedagoškog fakulteta u Somboru.

Organizatori ističu da su se ove godine, priključili humanitarnoj akciji „Magija jedne noći, DECA ZA DECU“, pa pozivaju sve posetioce da u okviru svoji mogućnosti učestvuju sa njima i doniraju sredstva za ličnu higijenu koja su namenjena Domu „Miroslav Mika Antić“ u Somboru, a koja će se prikupljati u toku trajanja Sajma.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena