Yunet
 

Poljoprivreda

Kompanija “Meteor Commerce” otvorila Poljoprivrednu robnu kuću u Crvenki

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 2. mart 2022. • 00:00 •

Kompanija “Meteor Commerce” otvorila Poljoprivrednu robnu kuću u Crvenki

Kompanija „Meteor Commerce“ otvorila je novi objekat Poljoprivredne robne kuće u Crvenki.

„Meteor“ koji je 18. godina prisutan u ovom mestu konačno je dobio velelepni objekat i sada slobodno možemo da kažemo da je ovo jedna od najlepših poljoprivrednih apoteka na našim prostorima.

„Otvorili smo pre tri-četiri dana nezvanično, ali evo danas zvanično otvaramo novi maloprodajni objekat u Crvenki. Kao što ste rekli 18. godina smo ovde, punolestvo, pa i vredi da se nagradi. Objekat se nalazi na 260 kvadrata, što mogu slobodno da kažem to je trenutno najveći maloprodajni objekat što se tiče „Meteorovih“ objekata. Ne stajemo tu nastavljamo dalje da i druge prodavnice koje su možda malo zapostavljene osvežimo i eventualno proširimo. Ovde se nalazi magacinski prostor od 150 kvadrata zatvorenog plus magacin koji imamo spolja u dvorištu koji je moguće iskoristiti za repro materijale“, ističe Boris Bećarević, komercijalni direktor u Kompaniji „Meteor Commerce“.

Sa većim objektom kupcima je dostupan i veći asortiman robe.

„Što se tiče asortimana robe nešto što je osnovno ostaje isto, a to su pesticidi, đubriva i semenska roba svih proizvođača. Proširenje asortima se uglavnom svodilo na artikle kao što su traktori, kosačice, kultivatori, traktor- kosačice. Tu je takođe raznovrsna plastika, baštenski program, garden program, bazeni i sva ostala potrebna oprema za dvorište. Imamo i rasad – ako vam trebaju tuje, jelke, ruže, veliki izbor cveća to sve od sada možete pronaći u novom objektu u Crvenki“, završava Marija Drobilović Bećarević, direktor finansija i marketig sektora u Kompaniji „Meteor Commerce“.

Za svaku obavljenu kupovinu obezbeđen je i simboličan poklon, a od danas pa do srede, 09. marta, kupce očekuju popusti na određeni deo asortimana.

Radno vreme objekta, koji se nalazi na adresi Save Kovačevića 146, je radnim danima od 7 do 19 časova, subotom od 7 do 13 časova dok je nedelja neradni dan.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena