Yunet
 

Privreda

Skupština Regionalne razvojne agencije Bačka

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 19. decembar 2022. • 00:00 •

Skupština Regionalne razvojne agencije Bačka

Regionalna razvojna agencija Bačka prvi put je godišnju sednicu održala van Novog Sada, u Somboru 16.decembra u svečanoj Sali Županije.

Ispred domaćina, Grada Sombora, prisutne je na početku pozdravila zamenica gradonačelnika Ljiljana Tica. Prema rečima Ivane Krsmanović, direktorke Regionalne razvojne agencije “Bačka” praksa da se sednice održavaju u gradovima koji se članovi Agencije i sa kojima se rade značajni projekti nastaviće se i u budućnosti.

„Ovo je prvi put da se sednica održava van Novog Sada. Odlučeno je da to bude Sombor, jedan od osnivača Agencije i grad sa kojim Agencija aktivno sarađuje na zajedničkim projektima. Mi sa Gradom Somborom uspešno privodimo kraju realizaciju velikog projekta pod nazivom „CINEMA“, gde je Grad Sombor pilot lokacija sa srpske strane. To je međunarodni projekat, gde je nosilac Privredna komora iz Slovenije i mi se uskoro nadamo novoj saradnji sa Gradom Somborom.

Na sednici ćemo kao što je to uobičajeno na kraju godine ukratko rezimirati 2022. godinu, projekte na kojima radimo, programe i konkurse koje sprovodimo za jedinice lokalne samouprave. U okviru dnevnog reda današnje sednice članovi Skupštine Regionalne razvojne agencije Bačka usvojiće Plan rada za 2023. godinu kao i Finansijski plan za 2023“, istakla je Ivana Krsmanović, direktor Regionalne razvojne agencije “Bačka”.

U Somboru održana sednica Skupštine regionalne Razvojne agencije Bačka

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena