Yunet
 

Privreda

Delegacija privrednika iz Sombora posetila Istru

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 4. mart 2024. • 00:00 •

Delegacija privrednika iz Sombora posetila Istru

Delegacija privrednika iz Sombora, uz podršku Regionalne privredne komore Zapadnobačkog upravnog okruga, posetila je Istru.

Predsednik Hrvatske gospodarske komore Pula, Danijel Benčić, upriličio je sa svojim saradnicima prijem za delegaciju iz Sombora koju je predvodio direktor Regionalne privedne komore Zapadnobačkog upravnog okruga, Slobodan Stevančev.

Pored domaćina sastanku su prisustvovali i direktor Istarske razvojne agencije, načelnik Upravnog odeljenja za finansije, potpredsednica Obrtničke komore Istarske županije i direktorica turističke zajednice Pula.

Tokom posete donet je zaključak da postoji potreba za organizacijom ovakvih poseta, u cilju razmene iskustava u ugostiteljskoj delatnosti privrednika dva regiona.

Turistička ponuda grada Sombora predstavljena je na „Promohotel“ sajmu u Poreču, a direktor RPK Sombor je razgovarao sa direktoricom sajma Ivanom Štiković o budućoj saradnji.

Somborska delegacija posetila je Centar za kompetencije u turizmu i ugostiteljstvu „KLIK“ Pula, vinarije „Misal Peršurić“ i „Trapan“ i Muzej maslinovog ulja u Puli.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena