Yunet
 

Sport

„Sokoli“ uvek među najboljima

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 28. februar 2022. • 00:00 •

„Sokoli“ uvek među najboljima

Rvački klub „Soko“ može da se pohvali izvanrednim početkom takmičarske sezone.

Podsetimo, počelo je na Državnom prvenstvu za mlađe seniore u Suboticu sa titulom najbolje ekipe prvenstva sa osvojenim jednim zlatom, dve bronze i 4 peta mesta. Nastavilo se na Kup takmičenju za juniore i mlađe pionire u Somboru gde obe ekipe u ekipnom plasmanu zauzimaju druga mesta.

Proteklog vikenda na takmičenju Kup za starije pionire u rvanju u Kanjiži „Soko“ je treća ekipa sa osvojenim jednim zlatnom na grudima Luke Zelića, dva srebra Dimitrije Spasojević i Nikola Divjak i jedna bronza Dušan Nagulov.
Istog vikenda u Beogradu kadeti nastupaju na Kupu Srbije koje je bilo ujedno i Međunarodni „Trofej Beograda“ kojeg tradicionalno organizuje Rvački klub „Radnički“.

Ove godine za kup se borilo 95 kadeta iz 19 klubova, a za „Trofej Beograda“ još 55 takmičara iz sedam zemalja. „Trofej“ je osvojila ekipa iz Moldavije, drugi je „Proleter“, a treći „Soko“. Kada su sabrani samo rezultati za Kup Srbije, Kup je osvojila ekipa „Soko“, a za to su bili najzaslužniji Lazar Dedić sa osvojenim srebrom i Strahinja Ikić i Marko Fratrić sa bronzanim medaljama.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena