Yunet
 

Sport

Održano okružno školsko prvenstvo u gimnastici

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 2. mart 2022. • 00:00 •

Održano okružno školsko prvenstvo u gimnastici

Na Okružnom školskom prvenstvu u gimnastici održanom u Somboru učestvovali su gimnastičari iz opština Apatin, Odžaci i Sombor.

Gimnastičarke i gimnastičari iz Sombora ostvarili su zapažane rezultate i sa njima dobili priliku da se takmiče i na Međuokružnom prvenstvu i izbore plasman na Republičko takmičenje.

U konkurenciji devojčica od prvog do četvrtog razreda za Međuopštinsko takmičenje kvalifikovale su se: Helena Biga iz OŠ „Dositej Obradović“ i Teodora Knežević iz OŠ „Nikola Vukičević“. Isti uspeh postigle su i ekipa OŠ “Ivo Lola Ribar” u konkurenciji petog/šestog razreda u sastavu Zvezdana Pavlov, Nađa Pjevač i Nikolina Tanurdžić, kao i ekipa sedmi/osmi razred OŠ “Nikola Vukičević” u sastavu Isidora Vasiljević, Sara Bojanić, Nađa Liščević.

U pojedinačnoj konkurenciji plasman na Međuokružno takmičenja obezbedila je i Sofija Pezelj učenica osmog razreda OŠ “Avram Mrazović”. U muškoj konkurenciji prvi/četvrti razred, takmičenje na Međuopštinsko obezbedili su Andrej Radonjić iz OŠ “Dositej Obradović” i Pavle Apostolovski iz OŠ “Ivo Lola Ribar”, kao i Filip Milić u konkurenciji peti/šesti razred takođe iz OŠ “Ivo Lola Ribar”. Njima se pridružio i Andreas Petrović učenik iz Bačkog Monoštora u kategoriji sedmi/osmi razred.

U srednjoškolskoj konkurenciji ženska ekipa Gimnazije „Veljko Petrović“ u sastavu Ana Knežević, Mila Prijić, Teodora Topalov i Doroteja Šerko ostvarila je šansu za viši rang takmičenja.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena