Yunet
 

Sport

Vukašin Vuković i Valentina Ostrogonac pred vratima reprezentacije

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 15. mart 2022. • 00:00 •

Vukašin Vuković i  Valentina Ostrogonac pred vratima reprezentacije

Vukašin Vuković, mlađi senior (-75kg) i Valentina Ostrogonac, juniorka, (-53kg) članovi Karate kluba „Ravangrad“ Sombor kandidati su za reprezentaciju Srbije za Balkansko prvenstvo. Selektor Slobodan Bitevića ih je uvrstio u kandidate posle odličnih rezultata na Kupu Srbije.

Mladi somborski karatisti su učestvovali na dva kontrolna meča organizovanim u Inđiji u organizaciji karate saveza Vojvodine i sada su na korak od ulaska u reprezentaciju. Ovome treba dodati da Vukašina Vukovića, kao maturanta Srednje poljoprivredno-prehrambrene škole- i Valentinu Ostrogonac, kao učenicu Srednje tehničke škole, 26. i 27. marta ove godine u Čačku očekuje Školsko prevenstvo države i Seniorsko prvenstvo države.

U Inđiji je održano i Prvenstvo Vojvodine za poletarce, pionire i nade na kojem je Irina Sabljić imala je odličan nastup. Irina je u četiri nastupa, ostvarila je 3 pobede i postala vicešampionka Vojvodine u kategoriji ženske nade do 54kg. Pored nje Kristian Kovačević, u kategoriji muške nade, kate, osvaja 2 mesto, a pionir Andor Novak, takođe u katama, osvaja 3 mesto.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena