Yunet
 

Sport

Fudbalski vikend u Somboru 9. i 10. aprila

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 8. april 2022. • 00:00 •

Fudbalski vikend u Somboru  9. i 10. aprila

Posle odigranih utakmica koje su bile odlagane, fudbalski sprskoligaši grupe Vojvodiina kreću ovog vikenda sa mečevima 21. kola. “Radnički 1912” posle prvog prolećnog poraza u gostima, seriju pobeda na svom terenu pokušaće da nastavi u subotu u susretu sa ekipom “Dinamo 1945” iz Pančeva. “Radnički “ je 6. a “Dinamo 11. na tabeli. Susret počinje u 16 časova.

Somborski klubovi u Vojvođanskoj ligi Sever u 21. kolu imaju prilike da nastave seriju prolećnih pobeda. “Sloga” je u subotu domaćin ekipi “ČSK” iz Čelareva i pobedom bi se pomerila još jednu stepenici ka bezbednoj sredini tabele. U nedelju 10.aprila lider na tabeli “Stanišić” za protivnika na svom terenu ima neugodnu ekipu “Mladost” iz Turije koja je 3. na tabeli. Obe utakmice se igraju sa početkom u 16 časova.

Područnoligaši nastavlju takmičenje takođe utakmicama 21. kola. Može se reći da će “derbi kola” biti u subotu u Karavukovu gde igraju domaći “Polet” koji je 5. i ekipa “ŽAK” Sombor koja je 3. na tabeli. Dan kasnije, u nedelju 10. aprila, “Radnički” Sombor gostuje u Ratkovu, dok će “Kordun” biti domaćin ekipi “Naša Zvezda” iz Silbaša. Utakmice počinju u 16h.

Utakmicama 18. i 13. kola nastavljaju se fudbalska prvenstva prvog i drugog somborskog razreda. Lider prvog somborskog ranga OFK “Odžaci” gostuje u Bačkom Brestovcu, dok će najbliži pratioci “Kula” i “Hajduk” ovog vikenda gostovati u Kruščiću odnosno ugostiti “Dinamo 1923” iz Bačkog Brega. Utakmice počinju u 15:30h.

U popularnom “betonu” vodeći “PIK” gostuje u Sonti, dok će “Telečka” dočekati bezdanski “Sport”, a “Polet” u Rastini ekipu “Jedinstvo Lemeš”. Utakmice počinju u 16h.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad