Yunet
 

Sport

Rukometnim takmičenjima pridružili se i trećeligaši

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 13. april 2022. • 00:00 •

Rukometnim takmičenjima pridružili se i trećeligaši

Rukometašice “Ravangrada” su obradovale navijače jednom pobedoma, ali su posle nastavile sa neuspesima. Somborke su prethodnog vikenda u 18.kolu Prve lige Vojvodina poražene na svom terenu od ekipe “Krule” iz Sivca rezultatom 21 : 25. “Ravangrad” je sada 4 kola pre kraja jedno mesto iznad crte i sledećeg vikenda za protivnika ima ekipu sa dna tabele “Mokrin”. Susret se igra 16.aprila u Somboru i od velikog značaja biće bodovi iz ove utakmice.

Somborski drugoligaši ostvarili su očekivane rezultate. “Dalmatinac” je pobedio poslednju ekipu na tabeli “Sentu” sa 35 : 32 i zadržao sigurno 6. mesto na tabeli dok je “Graničar” izgubio i sedmi susret za redom, sad u Prigrevici, rezultatom 32 : 23 i sad došao na pretposlednje mesto na tabeli koje vodi i niži rang takmičenja.

Takmičenje su prošlog vikenda započeli i rukometni trećeligaši. U ovom društvu na početku prolećnog dela prvoplasirani RK “Sombor” je potvrdio želju da se vrati u drugoligaški rang i u 10 kolu pobedio “Kljajićevo” kao domaćin rezultatom 38 : 31. Ekipa koju sada predvode Miloš Cvetković i Željko Hornjak radila je punom parom u toku pauze i sasvim su realna očekivanja da se brzo završi boravak u trećem rangu i da Sombor dobije pored “Dalmatinca” iz Riđice još jednog stabilnog drugoligaša. Ovom prilikom ćemo proslediti i obaveštenje da RK “Sombor” vrši upis dečaka od 10 do 15 godina, treninzi utorkom i četvrtkom od 19,30 do 20,30 u GH “Mostonga”.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena