Yunet
 

Sport

Dragana Jovanović i Vukašin Tepić na omladinskom Prvenstvu Starog kontinenta

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 15. april 2022. • 00:00 •

Dragana Jovanović i Vukašin Tepić na omladinskom Prvenstvu Starog kontinenta

Dragana Jovanović i Vukašin Tepić članovi Bokserskog kluba “Sombor” deo su srpske omladinske reprezentacije koja se nalazi u bugarskoj prestonici, gradu Sofija, na Prvenstvu Starog kontinenta koje se održava od 11. do 21. aprila.

Omladinsku reprezentaciju Srbije uzrast do 18 godina, čini šest boksera u muškoj i tri bokserke u ženskoj konkurenciji. Među muškarcima je već somborcima dobro poznati mladi bokser Vukašin Tepić koji će se boriti u kategoriji do 60kg. Pored njega muški deo reprezentacije čine Darko Đukanović (u kategoriji do 57 kg), Uroš Čingelić (63,5 kg), Uroš Veljović (67 kg), Rastko Simić 75 kg i Marko Pižurica (80 kg.). U ženskom delu reprezentacije se nalazi Dragana Jovanović koja će se boriti u kategoriji do 52 kg.

A pored nje tu su i Sara Ćirković (50 kg) i Đina Miletić (57 kg). Deo stručnog štaba pored trenera Nenada Vasiljevića i Mirko Ždrala je i Stojan Knežević trener BK “Sombor”.

Bokserski savez Srbije je za mlade reprezentativce naše zemlje obezbedio sve uslove neophodne kako za pripreme za ovo takmičenje, tako i sam odlazak i boravak u glavnom gradu Bugarske, zahvaljujući finansijskoj podršci Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije i kompanije MTS.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena