Yunet
 

Sport

Prijave za 42. Intersport Somborski polumaraton

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 15. april 2022. • 00:00 •

Prijave za 42. Intersport Somborski polumaraton

Prema rečima organizatora najvećeg i najmasovnije sportskog takmičenja u našem gradu za 42. “Intersport Somborski polumaraton” koji će se održati 8.maja, biće prijavljen rekordni broj takmičara.

Prijave za polumaraton počele su 8.februara i vrše se isključivo putem elektronskih prijava na portalu http://trka.rs/event.

Elektronske prijave se zatvaraju 29. aprila u 12h. Svi prijavljeni takmičari koji do tog dana nisu kompletirali prijavu odnosno uplatili startninu brišu se sa zvaničnog spiska prijavljenih.

Ovih dana ARK “Somaraton” predstavio je i zvaničnu medalju takmičenja i još jednom pozvao sve somborce da se pridruže ovoj izuzetnoj sportskoj manifestciji u našem gradu.

Podsetimo u programu su glavna trka na 21.1km ili polumaraton , zatim Trka na 7km kao i Trka štafeta 3x7km. Uz stazu postoji 10 tačaka sa muzikom kako oni kažu, najzelenijeg grada Srbije.

42. Intersport Somborski polumaraton biće preduvertira za sve letnje trke koje predstoje u sezoni 2022.godine i prava provera pred “Beogradski maraton” koji je nedelju dana posle.15.maja.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena